Kjøps- og brukervilkår

1. Firma

Bokstavkisten.no drives og eies av Bokstavkisten Lone Brandt, organisasjonsnummer 919229136. Per nå er Bokstavkisten et lite enkeltmannsforetak med mål om å dele egenproduserte produkter med kundene.

2. Priser

Produktene på denne siden er inkludert mva. Handlekurven viser totalpris inkludert alle avgifter. Bokstavkisten tar forbehold om eventuelle feil og forbeholder seg retten til å kansellere og/eller refundere bestillinger.

3. Betaling

Betaling skjer ved valgt betalingsløsning i kassen. Betaling kan skje ved bruk av Visa/MasterCard og Vipps. Betaling med Vipps skjer direkte i mobil-app. Selger har rett til å kreve betaling fra det tidspunktet varen sendes fra selger til kjøper. I dette tilfellet betyr det at betaling skjer når kjøpet gjennomføres og godkjennes, da dette gir umiddelbar mulighet for nedlastning av det digitale materiellet.  

4. Frakt og levering

Det er ingen kostnader knyttet til frakt da alle produktene selges som digitale filer til nedlastning. Levering foregår ved gjennomført kjøp, som fører til umiddelbar mulighet for nedlastning.

5. Angrerett

Digitalt materiell har begrenset mulighet for angrerett, da det ved gjennomføring av kjøp gir direkte mulighet til nedlastning. Produkter fra Bokstavkisten leveres med ikke-fysisk medium, altså laste ned selv. Bokstavkisten tilbyr i hovedsak ikke angrerett på digitale produkter. Ifølge Forbrukerrådet bortfaller angreretten på digitale produkter både ved påbegynt nedlastning og strømming. Dette gjelder også dersom dette ikke fullføres i sin helhet. Forbrukerrådet sier også at egen feilbestilling ikke gir kjøper rett til å angre kjøpet av det digitale produktet. Dersom det likevel skulle være grunn for å angre kjøpet, ta direkte kontakt på bokstavkisten@gmail.com.

6. Reklamasjon

Reklamasjon grunnet ødelagt vare er ikke aktuelt da Bokstavkisten kun selger digitalt materiell. Det er derimot grunn for å klage/ønske rettelse dersom det er større feil eller mangler ved produktet du har kjøpt og lastet ned.

7. Personvern, sikkerhet og personopplysninger

Ved opprettelse av bruker og bestillinger gjort gjennom bokstavkisten.no, godtar du at din informasjon blir lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke sendes videre til en tredjepart eller brukes til annet formål enn tilknytningen til din brukerkonto. Vi forbeholder oss retten til å bruke din registrerte e-post til å sende ut informasjon og markedsføring.

8. Kontakt

Bokstavkisten kan kontaktes ved å bruke kontaktskjema på nettsiden eller ved å sende mail direkte til bokstavkisten@gmail.com.

9. Tvister og lover

Norsk lov gjelder for alle kjøp gjort under vilkårene nevnt på denne siden.

Eventuelle klager rettes til selger, Bokstavkisten, innen rimelig tid. Selger ønsker å håndtere sakene på lavest mulig nivå, uten innblanding av andre instanser. Dersom dette ikke lar seg gjøre står kjøper fritt til å kontakte Forbrukerrådet for mekling.