Velkommen!

Hjertelig velkommen til Bokstavkisten!

Her håper jeg å kunne inspirere og glede med opplegg som passer godt for de yngste elevene. Målet er å få på plass en nettside med tips til undervisningen, nettbutikk for salg av egne opplegg og forhåpentligvis dialog med andre lærere.

Hvorfor ikke bare dele ut oppleggene gratis, tenkte du? Det er rett og slett fordi det koster penger å lage gjennomførte opplegg. Bilder og fonter er kjøpt og betalt for å lovlig kunne dele med andre. Personlig får jeg helt noia av opplegg som virker halvferdige og med store feil og mangler.. Derfor prøver jeg å lage opplegg med kvalitet slik at det er morsomt å ta det i bruk i klasserommet. Min erfaring er at elevene også synes det er stas med fine opplegg, selv om de i teorien ikke bryr seg stort så lenge de mestrer.

Mestring er nøkkelen til gode undervisningsøkter, det vil jeg komme tilbake til litt senere.

Tusen takk for at du har tatt deg turen inn hit! Jeg håper du vil finne siden nyttig og at vi kan kommunisere for å lage de beste oppleggene for våre elever!

Legg igjen en kommentar!