Hva er egentlig Bokstavkisten?

Hei og velkommen til Bokstavkisten!

Her håper jeg å kunne inspirere og glede både store og små i skolen.
Jeg er opptatt av at alle skal føle mestring samtidig som de deltar i de samme aktivitetene. Tilpasset opplæring, med andre ord. I de første skoleårene er (stort sett) lærelysten på topp og det er vår oppgave å fylle på så mye vi kan, uten at begeret renner over. Det er lett å bli revet med og tenke at vi skal rekke gjennom alt og litt til, men husk å ta det litt rolig i svingene også.

Fokuset mitt ligger hos de yngste elevene og hjertet banker litt ekstra for skolestarterne. De bittesmå fem- og seksåringene som kommer forventningsfulle til skolen og gleder seg forferdelig masse til leksene de skal få. For lekser – DET er stas det! Men også her er det viktig å ta det med ro. For hva er det EGENTLIG disse småtrolla ønsker og trenger å gjøre?

LEKE.

Bruke kroppen og hodet. Alle sansene – helst alle på en gang. Ta på, flytte rundt, løpe, hoppe, spille og klatre. Stille spørsmål, være nysgjerrige, prøve ut, oppdage, lete og finne. Skape relasjoner, bli trygge, finne en venn, leke alene og leke i grupper.

Målet med Bokstavkisten er å gi de håpefulle små muligheten til å lære gjennom lek og aktivitet. Noen ganger må vi øve på å jobbe i ro på arbeidsplassen vår, men fy søren så mye annet vi kan gjøre også!

Gi lyd fra deg hvis det er noe spesielt du ønsker deg eller kommentarer til allerede eksisterende opplegg.

Tusen takk for at akkurat DU har funnet veien hit!

Legg igjen en kommentar!